Expozitie de fotografie “Feltamadunk”

posted in: Eseuri de zi cu zi | 0

“La un moment dat am intrebat un scriitor care este cel mai frumos cuvant. Mi-a spus: “feltamadunk”, un cuvant de origine ungara care inseamna renastere.

E timpul “feltamadunk” al anului si al sufletului, iar prin imaginile din aceasta expozitie am adunat 7 ani de lumina desenata pe intuneric.

Punctul in care se intalnesc imaginile acestui amalgam de locuri si etape este frumosul vazut oriunde am fost si am simtit. Fiecare fotografie infatiseaza o minune a naturii, un gand bun, o fapta frumoasa, speranta, culoare, o insiruire de vise.

Expozitia aceasta este ceea ce am fost si sunt datorita tuturor oamenilor pe care i-am iubit vreodata, dar este pasul care ma poarta spre oamenii pe care ii voi iubi de acum incolo.”

Adaug:

7 ani de fotografie agatati pe franghii ca intr-o camera obscura, dupa developarea unor amintiri ce nu se uita. Am inaltat un zmeu, am adunat iubiri, impartasesc bucurie si zambete.

Aceasta expozitie este un pas in fata, un soare mai sus, o stea in plus. Simt nevoia sa multumesc ca am primit talente pe care le infloresc de ani de zile, ca am calatorit alaturi de oameni si de interiorul meu plin de ambitii si dorinte, ca viata mi-a spus “strabate-ma!” si am luat-o in serios. Multumesc celor ce m-au dus pe cararile lor, celor ce m-au aruncat in necunoscut, m-au inspirat si celor cu care am impartasit din iubirea si bucuria momentului. Multumesc parinti, sora, prieteni, iubiti, profesori, oameni frumosi, oameni de pretudindeni, lume, creatie, lumina si natura! Multumesc celor patru prieteni “curatori”: Simona, Silvia, Ionut si Laurentiu.

Daca ati rezonat cu vreauna dintre imagini si daca vi-o doriti, printurile sunt disponibile pentru vanzare. Pretul unui print A3+ este de 110 RON, iar al unui A4 – 70 RON. Daca doriti si inramare, se adauga costul suplimentar necesar acestei actiuni.

Leave a Reply